.
.
.

Η Επιτραπέζια Αντισφαίριση (ping-pong)

Ο  Αθλητικός Σύλλογος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης «ΣΑΡΙΣΕΣ» ΦΛΩΡΙΝΑΣ δραστηριοποιείται τα τελευταία 14 χρόνια στο χώρο της επιτραπέζιας αντισφαίρισης στην ακριτική Φλώρινα με μεγάλη επιτυχία. Στο διάστημα αυτό, η γυναικεία ομάδα αγωνίζεται σταθερά στην Α1 Εθνική Κατηγορία Ελλάδας, όντας η μοναδική ομάδα της περιφέρειας που στέκεται επάξια απέναντι στους μεγάλους και ιστορικούς συλλόγους των Αθηνών (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ). Την σεζόν 2022-2023 κατέκτησε τη δεύτερη θέση στη βαθμολογία της Α1.
Τα τελευταία χρόνια έχει μπει και στα σαλόνια της Ευρώπης έχοντας αγωνισθεί τρεις φορές στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο (Europe Cup), το δεύτερο σε τάξη πρωτάθλημα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας (ETTU) μετά το Champions League. 
Η γυναικεία ομάδα του Α.Σ.Ε.Α., παράλληλα με την Α1 αγωνίστηκε στα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα (Trophy Cup), όπου σημείωσε  μεγάλη  επιτυχία, ενώ, η αντρική  ομάδα θα διεκδικήσει με αξιώσεις την άνοδό της στην Α2 κατηγορία.
Ταυτόχρονα, ο Α.Σ.Ε.Α.  διοργανώνει στη Φλώρινα μεγάλα αθλητικά γεγονότα εθνικής και διεθνούς εμβέλειας (Όμιλοι του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου-Διεθνές Φεστιβάλ Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης-Πανελλήνια Πρωταθλήματα) διαφημίζοντας με τον καλύτερο τρόπο την επιτραπέζια αντισφαίριση της περιοχής μας, την Ελλάδα και τους χορηγούς της.

ΠΗΓΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ: ΑΣΕΑ «ΣΑΡΙΣΕΣ» ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ: ΑΣΕΑ «ΣΑΡΙΣΕΣ» ΦΛΩΡΙΝΑΣ

top
Μετάβαση στο περιεχόμενο